Wat weten we tot zover over het aanbod van Star?

  • 2 weken geleden

Als echte Disney Plus fan kan het je niet zijn ontgaan. De lancering van Star vindt plaats op 23 februari 2021. Vanaf die dag kun je genieten van nog meer films, series én originals. Maar wat weten we tot zover over het aanbod van Disney’s Star en welke genres kun je zoal verwachten? In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over het duizelingwekkende aanbod van films én series op Star.

Meer volwassen content op Disney Star

Het aanbod van Star focust zich ook op volwassen content. Dat betekent dat je naast romantische films en releases met humor, ook kunt genieten van bloedstollende drama series en thrillers. Voor elke mood heeft Disney Star een passend aanbod. Duik in de wereld van vrouwen series zoals Desperate Housewives of Devious Maids. Ook Buffy the Vampire maakt deel uit van het Star aanbod. Zin in een avondje lachen?

Dan kijk je seizoen 1-5 van Blackish of Ugly Betty. Ook als je een fan bent van griezel en horror biedt Disney Star je een overvol aanbod. Niet alleen van films, maar zeker ook als het aankomt op series. Wat dacht je van serie Sleepy Hollow of Helstrom? Ook The Walking Dead kijk je vanaf 23 februari met jouw Disney Plus België abonnement. Naast dit ruime aanbod aan films en series, kun je ook genieten van Star Originals.

Dit zijn de Star Originals die je te wachten staan

We weten ook dat het aanbod van Star boordevol Originals zit. Eén daarvan is Big Sky. Deze misdaadserie bevat lekker veel drama en spannende momenten. Big Sky is gebaseerd op de bestseller roman The Highway. Geschreven door C.J Box. De serie ging in november 2020 in première op ABC en is vanaf 23 februari exclusief te zien als Star Original. Ook Helstrom, Love Victor en Solar Opposites zijn toegevoegd aan het rijtje met Star Originals. Deze laatste is een hilarische animatie sitcom met een tikkeltje science fiction.

Filmaanbod op Star via jouw Disney Plus België abonnement

Ben je een echte filmliefhebber? De nieuwste films, maar ook de echte klassiekers maken hun opwachting in het aanbod van Star. Wat dacht je van The 13th Warrior, All About Steve of Conan the Barbarian? Natuurlijk kijk je vanaf 23 februari ook direct naar films als Deadpool en The Day the Earth Stood Still. Duizenden titels zijn direct vanaf de lancering beschikbaar. Het aanbod wordt daarnaast wekelijks ververst, aangevuld én vernieuwd.


Druk op Enter om te beginnen met zoeken of druk op ESC om te sluiten

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.