Top 10 langverwachte titels eindelijk op Disney+ met Star

  • 2 weken geleden

Met jouw Disney Plus België abonnement kun je vanaf 23 februari ook gaan genieten van Star. Een flinke portie volwassen content in de vorm van films én series.

En omdat jij niets wilt missen van deze stortvloed aan entertainment, hebben we een top 10 gemaakt van langverwachte titels die via Star eindelijk op Disney+ verschijnen. Je hebt dus alle reden om vanaf 23 februari aan de buis gekluisterd te zitten. Maak alvast een lijstje uit deze top 10.

Heb je al een Disney Plus België abonnement? Dan hoef jij geen actie te ondernemen. Vanaf de lancering van Star geniet je direct van het overweldigende aanbod.

Heb je nog geen Disney+? Wacht dan niet langer en sluit vandaag nog een abonnement af. Zo kun je non-stop genieten van de beste series én films. Zowel op Disney Plus als op Star.

Top 10 titels op Disney’s Star vanaf 23 februari

De onderstaande langverwachte titels kun je vanaf de dag van lancering direct bekijken via jouw Disney abonnement. Maar we hebben meer goed nieuws, want Star voegt elke week nieuwe content toe. Van bekroonde en award winning films tot aan dramaseries en thrillers.

1. Annapolis

Annapolis is een dramafilm die het verhaal verteld van Jake. Een kansarme jongen die graag zou studeren aan de marine academie. Deze droom komt uit wanneer de school een toekomst ziet in zijn bokstalenten. De liefde heeft echter andere plannen. Jake valt voor de charmes van één van zijn trainsters. Een liefde die tegen alle regels in gaat.

2. The League of Extraordinary Gentlemen

De regering vraagt Quartermain te hulp bij het begeleiden van een stel mensen met een uitzonderlijke gave. Dat is nodig, want de wereld wordt bedreigd door een allesvernietigende technologie. The Phantom moet gestopt worden, maar hoe? De groep van buitengewone mensen doet er alles aan om het geweld een halt toe te roepen. Maar of dit lukt?

3. Maze Runner: The Dead Cure

Deel 3 van de spannende Maze Runner trilogie. Dit keer weet Thomas zich iets meer te herinneren dan Wicked ooit kon vermoeden. In zijn zoektocht naar medicatie voor de vernietigende Flare-ziekte, wordt alles op het spel gezet. Vriendschappen en loyaliteit, maar ook de kwestie van leven en dood. Wie overleeft het gevecht tegen Wicked?

4. Moulin Rouge!

In dit muziek en dansspektakel met Nicole Kidman, zie je hoe een nachtclub veranderd in hét theater van Montmartre. Dit gaat echter niet zonder slag of stoot. Wanneer de dansgroep een show bedenkt in opdracht van de eigenaar, valt danseres Satine op bij de bedenker. Echter koestert ze warme gevoelens voor Christian, tot grote afschuw van haar aanbidder.

5. The Village

Als de raad van ouderen de inwoners van de kleine gemeenschap waarschuwen voor de gevaarlijke wezens in het bos, wordt de nieuwsgierigheid van Lucius gewerkt. Voornemens om de dorpsgrens over te gaan, beseft hij zich nog niet dat dit verstrekkende gevolgen heeft voor de gemeenschap. Een ijzingwekkend spannende film met een verrassend plot.

6. Black-ish

Deze komedie serie vertelt het verhaal over de familie Johnson. Het donkere gezin woont in een prachtige wijk en hebben alle schaapjes op het droge. Aan inburgering heeft deze familie geen gebrek. Maar hoe zit het eigenlijk met de cultuur? In de serie Blackish zie je hoe vader André zijn best doet om het gezin van een eigen cultuur te voorzien.

7. Sons of Anarchy

In Sons of Anarchy volg je het leven van een motorclub in het slaperige stadje Charming. Je volgt Jax als de vicepresident van de motorclub. Hij is steeds maar weer op zoek naar de beste koers voor zijn geliefde club. Intussen houden de Sons of Anarchy zich bezig met zowel legale als illegale praktijken. Soms met een goede, maar vaak met ingrijpende afloop.

8. The X-Files

In de serie X-Files zie je hoe een team van FBI-agenten onverklaarbare en onopgeloste zaken aan het licht vragen. De strijd tussen paranormale gebeurtenissen en wetenschappelijk onderbouwde scenario’s wisselen zich in rap tempo af. Elke serie staat voor één zaak. The X-Files grijpt je bij de keel en laat je niet meer los.

9. Scandal

Ben je een liefhebber van drama? Scandal vertelt het verhaal van Olivia Pope. Zij en haar team zetten alles op alles om politieke schandalen uit de media te houden. Als ze haar eigen Association begint, lijkt haar verleden toch niet zo eenvoudig uit te wissen dan vooraf gedacht. Haar samenwerking met de president brengt haar werk, maar ook schandalen.

10. Scrubs

Deze award winning serie speelt zich af in het Sacred Heart ziekenhuis. De serie laat het professionele en privé levens zien van 4 ziekenhuismedewerkers. Scrubs bevat humor, maar ook drama en spanning. Je wordt meegenomen in de harde en realistische wereld van de medici, waar ook plaats is voor romantiek en dagelijkse beslommeringen.

Druk op Enter om te beginnen met zoeken of druk op ESC om te sluiten

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.