Eindelijk! Ouderlijk toezicht op Disney Plus wordt dan toch mogelijk door Star

  • 3 weken geleden

Met de lancering van Star op 23 februari, wordt ouderlijk toezicht op Disney Plus dan toch eindelijk ook een feit. Op deze manier wil Disney Plus het platform interessant maken én houden voor alle leeftijden.

Daarnaast komt het ouders tegemoet om de gebruikerservaring nog vriendelijker te maken. Niet alleen voor Disney Plus België, maar ook voor Star.

Waarom nu wel ouderlijk toezicht op Disney+?

Voordat er sprake was van de lancering van Star op 23 februari, was ouderlijk toezicht niet mogelijk via Disney Plus België. Dat heeft alles te maken met het veranderende aanbod. Mede omdat je met jouw Disney+ abonnement binnenkort ook kunt genieten van content op Star. Dit aanbod heeft een meer volwassen inhoud.

Dat wil zeggen dat je niet alleen kunt genieten van comedy’s, maar ook van thrillers en dramaseries. Inhoud die niet direct geschikt is voor jeugdige kijkers. Omdat Disney haar gebruikers een gebruiksvriendelijke ervaring wil bieden, is het instellen van ouderlijk toezicht vanaf 23 februari mogelijk.

Ouderlijk toezicht instellen binnen jouw Disney Plus profiel

Of je nu een Disney Plus België abonnement hebt voor het aanbod van Walt Disney of Star. Gebruik kunnen maken van ouderlijk toezicht biedt nog meer voordelen. Bijvoorbeeld als je niet wilt dat jouw kinderen ook toegang krijgen tot de volwassen content op Star.

Via jouw persoonlijke Disney Plus account stel je deze beperking eenvoudig in. Zo kun in jouw profiel een beperking instellen voor specifieke films en series. Bijvoorbeeld voor de serie 24 of de film Moulin Rouge op Star. Deze leeftijdsbeperking stel je in voor bepaalde profielen. Bijvoorbeeld voor het profiel van jouw kind.

Zo kun je samen één streamingdienst gebruiken terwijl volwassen content niet zomaar toegankelijk is. Het ouderlijk toezicht wordt ingesteld op basis van leeftijdsclassificatie. Je kunt zelfs een pincode instellen als extra beveiliging. Vanaf 23 februari haal je dus nog meer uit jouw Disney Plus België abonnement.


Druk op Enter om te beginnen met zoeken of druk op ESC om te sluiten

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.