Belangrijk! Wat kunnen we verwachten van het Disney Star aanbod?

  • 4 weken geleden

Wat heerlijk! Disney Plus breidt haar enorme keuze aan films en series uit met Star. Vanaf 23 februari 2021 kunnen abonnees exclusief genieten van ontelbaar veel releases. Maar wat kunnen we nou precies verwachten van het Disney Star aanbod?

Om je alvast voor te bereiden op wat komen gaat, voorzien we je graag van een sneak peak. Zet die popcorn dus maar vast klaar. Binnenkort bekijk je het Star aanbod exclusief via Disney Plus België.

Meeslepende films, series én meer via Disney Star

Disney Plus wordt de thuisbasis van Star. Via dit kanaal kun je kijken naar nog meer entertainment geweld uit de stallen van The Walt Disney Company. Maar, ook naar producties van 20th Century Studios en Television, FX en Disney Television Studios.

Alsof dat nog niet genoeg kijkplezier is, kun je via Star ook genieten van lokale shows en programma’s. Deze aanvulling op jouw Disney abonnement kun je ook in België bekijken.

Vanaf de lancering op 23 februari, wordt je als Disney Plus België abonnee gelijk getrakteerd op diverse fantastische en meeslepende misdaadthrillers. Enkele namen zijn onder andere Big Sky van David E. Kelly. Deze visionair is onder meer bekend van The Undoing en Big Little Lies.

Ook kun je met jouw Disney Plus abonnement genieten van thrillers als Victor. Geschreven door Elizabeth Berger en Isaac Apteker van “This is Us”.

Ben je een liefhebber van animatie voor volwassenen? Dan haal je direct je hart op met Solar Opposites. Geregisseerd door Justin Roiland en Mike McMahan. Deze regisseurs hebben eerder al hun sporen verdiend door hun medewerking aan Rick & Morty.

Kun je geen genoeg krijgen van drama? Disney Star bediend je op je wenken want ook Scandal én de dramaserie Helstrom zullen exclusief te zien zijn via dit kanaal. Natuurlijk direct vanaf het moment dat Star op 23 februari online gaat.

Uitgelicht: dramaserie Helstrom vanaf 23 februari op Disney Star

Helstrom, een Amerikaanse dramaserie geproduceerd door Paul Zbyszewski, Karim Zreik en Jeph Loeb, vertelt het verhaal van Ana en Daimon. Hun vader is een invloedrijke maar mysterieuze seriemoordenaar.

De ambitieuze Ana wijdt haar leven aan het vinden en onschadelijk maken van mensen die net zulke kwade bedoelingen hebben als haar vader. Ze wil een verlosser zijn, ondanks haar trauma. De angst dat haar vader terugkeert ligt elke dag weer op de loer. Helstrom is meeslepend en ijzingwekkend spannend.

Waar kunnen Disney abonnees zich nog meer op verheugen?

Ook de volwassen serie Love ligt op de planken bij Disney Star. Net zoals Premium series zoals The Dropout en Dopesick. Ook echte FX Originals kun je via Star bekijken met jouw Disney Plus Belgie abonnement. Geniet bijvoorbeeld van The Old Man. Maar, er is meer!

Via het kanaal kun je ook helemaal opgaan in de wereld van de Jenners en de Kardashian. Er worden ontzettend veel nieuwe releases geplaatst. Waaronder ook tal van bekende tv-series als Buffy The Vampire Slayer en Lost.

Kom jij niet meer van de bank af voor series zoals Grey’s Anatomy, 24 of The X-files? Sluit dan alvast de gordijnen. Op Disney Star kun je alles vinden waar je op dat moment zin in hebt. Een flinke portie volwassen humor, meeslepende films, of dramaseries.

Liever een misdaadthriller? Star heeft altijd een serie of film die past bij jouw mood. En dat aanbod verveelt nooit, want deze wordt wekelijks aangevuld en vernieuwd!

Award winning films op Star? Exclusief via jouw Disney Plus abonnement

Star kijk je natuurlijk ook omdat je een liefhebber bent van bekroonde films en award winning releases. Daar kun je direct vanaf de lancering op 23 februari van gaan genieten. Kijk naar de American Horror Story. Deze film werd bekroond met een Emmy en een Golden Globe Award.

Of geniet van Black-ish met in de hoofdrol onder andere Anthony Anderson en Shonda Rhimes. Deze hilarische serie vol humor mocht tevens diverse toonaangevende awards is ontvangst nemen.

Nog niet genoeg gelachen? Bekijk dan ook Ugly Betty op Star. Heb je nog wat tijd over? Geniet dan ook van andere award-winning films zoals Three Billboards Outside Ebbing of The Shape of Water. Natuurlijk ben je bij Disney Star ook welkom voor een heerlijke klassieker.

Geniet samen of alleen van topfilms zoals Moulin Rouge, Die Hard, of Pretty Woman. Ook The Devil Wears Prada ontbreekt niet aan het aanbod. Niets missen van al dit moois? Houd 23 februari dan zeker vrij in jouw agenda.


Druk op Enter om te beginnen met zoeken of druk op ESC om te sluiten

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.